Sport- Sportski centar „Bambi“ od 1. maja bio je domaćin drugog po redu teniskog turnira „Bambi Open „. U konkurenciji 33 igrača titulu najboljeg poneo je Toma Bačić, koji je u finalu savladao Ilić Zorana rezultatom 6:3 3:6 tie break 10:4.

Finalisti: Ilić Zoran i Tomo Bačić

Bačić je do finala došao pobedivši  Željka Šemića, dok je Ilić u drugom polufinalnom meču savladao Dragana Gladića.

Odigran je i utešni turnir u kom je Milankov Željko odigrao odličan meč i savladao Borka Vujina rezultatom 6:3 6:2.

Finalisti utešnog turnira Borko Vujin i Željko Milankov

U turniru dublova Bojan Ravić i Toma Bačić bili su bolji od Dušana Baždara i  Željka Milankova i zasluženo osvojili titulu najboljeg dubla na ovogodišnjem Bambi open-u.

Finalisti dubla

Drago nam je što smo opet osposobili teniski teren u našem sportskom centru i privukli veliki broj igrača. Zbog vremenskih prilika u mesecu maju turnir je trajao punih mesec dana, ali su igrači bili strpljivi i uspešno smo svi  zajedno  turnir priveli kraju- istakao je Darko Tošić direktor SC „Bambi“.

Publika i igrači ispratili su finalni dan

Vladimir Brnić jedan od organizatora i teniski trener u SC „Bambi“ istakao je da je za ovih mesec dana na Bambi Open-u promovisan tenis u Zrenjaninu, jer je okupio veliki broj igrača i poštovalaca „belog“ sporta. „Viđeno je mnogo lepih i atraktivnih mečeva, turnir je završen uz veliko druženje na kraju i fer pleju svih  igrača na turniru“ -dodao je Brnić.