Proširenje maloprodajne mreže kompanija Gomex je nastavila u Kruševcu. Drugi Gomex market u tom gradu svečano je otvoren u petak, 9. jula, na adresi Balkanska 36-42.

.

Već prepoznatljiv po svom konceptu maloprodajnih objekata, trgovinski lanac Gomex je i u novootvorenom marketu predstavio bogat asortiman koji obuhvata blizu 4000 svakodnevno potrebnih artikala. Najnovija Gomex prodavnica poseduje dve kase, a za kvalitetnu uslugu brine se deset novozaposlenih radnika.

Market će raditi od ponedeljka do nedelje, od 7:30h do 22:00h.

Na dan otvaranja, veliki broj potrošača je strpljivo čekao da objekat počne sa radom. Kupcima su tradicionalno bili na raspologanju specijalni popusti i pokloni, a svi prisutni su imali mogućnost da besplatno dobiju svoju loyalty karticu “Kasicu Brojalicu” sa kojom će moći da ostvare dodatne popuste i sakupljaju keširiće.

 

Potrošačima su ovom prilikom predstavljeni i Smart kuponi koji se dobijaju putem Gomex aplikacije, nakon svake kupovine u vrednosti većoj od 1000 dinara. Smart kuponi su personalizovani i to znači da ćete uz njih veoma često ostvarivati popuste baš na one artikle koje redovno kupujete.