Sport- Fudbaleri Botoša na domaćem terenu, u okviru 7. kola Vojvođanske lige Istok, ugostili su četvrtoplasiranu ekipu Borca iz Starčeva i ostvarili ubedljivu pobedu rezultatom 5:0.

Golijanin u 28. minutu povlači loptu dodaje je Novkoviću koji šutira, lopta se odbija do Kondića koji sa peterca pogađa za 1:0.

Odmah na početku drugog poluvremena, Šemić odlično centrira i na drugoj stativi pronalazi Maljukana, koji tek što je ušao, loptu šalje tik pod prečku za 2:0.

U 79. minutu Ivanović ruši Novkovića, sudija Raković pokazuje na kreč. Penal izvodi Novković i pogađa za 3:0.

Šemić povlači loptu do ivice šesnaesterca i šalje odličan pas za Novkovića koji pogađa za 4:0 u 84 minutu.

Dve minute kasnije Kuburović sa desne strane šalje loptu na drugu stranu do Šemića, koji sa 16 metara na prvu šutira i postavlja konačnih 5:0 za Omladinac FAM.

Rezultate i tabelu pogledajte OVDE

FK Omladinac FAM: Miškov, Radulović, Mišić, Tanjga, Novković, Golijan, Kuburović, Trkulja,  Kondić Šemić i Vukoje.  Zamenici igrača: Kvrgić, Maljukan, Jovanov, Delić, Matković, Stojković i Sremac.

FK Borac: Tomić, Radović, Joković, Ivanović, Nedučić, Graovac, Vuković, Đukić, Arsenijević, Adamov i Bajić. Zamenici igrača: Lapić, Regoje, Kovačević, petrović, Vještica, Đurđev i Sarić.