Sport- U okviru 5. kola Druge futsal lige fudbaleri Sas-a, pred domaćom publikom u Kristalnoj dvorani, ugostili su ekipu Jastrebca iz Blaca i u veoma tvrdoj i neizvesnoj utakmici slavili rezultatom 3:1.

SAS dobro otvara utakmicu, vrši konstantan pritisak i u 5. minutu trud se isplatio kada je Matić probio po desnoj strani i  pogodio za 1:0.

Trenutak kada Matić pogađa za 1:0.

U 12. minutu, nakon brze kontre, Matić dodaje Šarencu koji na sreću gostiju šalje loptu tik pored gola. Mogao je Sas do kraja prvog poluvremena i do drugog gola, ali je Radenković, u 19. minutu, nakon asistencije Tomina za malo promašio gol.

Početkom drugog poluvremena, u 24. minutu,  Matić prima loptu, odlično asistira za Živanova koji udvostručuje prednost domaćih. Golman SAS-a, Rodić u 26. minutu, odlično interveniše i spasava siguran pogodak nakon šuta Radenkovića. Minut kasnije raspoloženi Rodić opet odlično brani, ovoga puta šut Cvetanovića.

U 27. minutu igrač gostiju Cvetanović sa 15 metara, nakon snažnog šuta, smanjuje na 2:1. Lojpur u 35 . minutu asistira za Matića po desnoj strani, on upućuje šut  lopta pogađa Cvetanovića i ulazi u mrežu za 3:1.  Mogli su gosti u 37. minutu preko Rančića do gola, ali je lopta završila tik iznad prečke Rodića. Do kraja utakmice igrali su gosti bez golmana, ali nisu uspeli da ugroze SAS.

Nakon 5. odigranih kola, SAS sa osvojenih 12 bodova deli prvo mesto sa ekipom Ekonomca koja ima utakmicu manje.

Pogledajte rezultate i tabelu OVDE

 

KFM SAS:Rodić, Lojpur, Radenković, Šarenac i Matić. Zamenici igrača: Živanov, Magda, Arantinović, Vukoje, Tomin, Novković, Popović, Škorić i Šarenac.

 

KFM JASTREBAC: Nikolić, Spasić, Nikolić, Cvetanović i Knežević. Zamenci igrača: Vukadinović, Petrović, Rančić, Lapčević, Kostić, Vukajlović Radenković, Valjarević i Miljković.