Zrenjanin- Portal ZRklik i Kulturni centar  poklanjaju 1X2 karte za dečji film „Sonikov film 2“ koji će se prikazivati u nedelju, 10. aprila, u 11 časova.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to do sada niste učinili, LAJKUJETE Facebook stranicu portala zrklik.rs, a zatim da ovaj tekst PODELITE sa našeg na vaš Facebook profil pod opcijom JAVNO (public).

Ime dobitnika objavićemo u subotu.

U okviru filmskog matinea u nedelju, 10. aprila, na bioskopskom repertoaru Kulturnog centra je ostvarenje „Sonikov film 2“ koji će se prikazivati u dva termina od 11 i od 16 časova.

Omiljeni plavi jež na svetu se vraća u avanturu sledećeg nivoa u SONIKOVOM FILMU 2. Nakon što se nastanio u Grin Hilsu, Sonik je željan da dokaže da ima ono što je potrebno da bude pravi heroj. On je na testu kada se dr Robotnik vraća, ovog puta sa novim partnerom, Naklsom, u potrazi za smaragdom koji ima moć da uništi civilizacije. Sonik se udružuje sa svojim pomoćnikom Tejlsom, i zajedno kreću na putovanje planetom kako bi pronašli smaragd pre nego što padne u pogrešne ruke.

Režija: Jeff Fowler

Uloge: James Marsden, Ben Schwartz, Tika Sumpter, Natasha Rothwell, Adam Pally, Shemar Moore, Colleen O’Shaughnessey, Idris Elba i Jim Carrey

Glasovi sinhronizacija: Mateja Vukašinović, Milan Antonić, Dubravko Jovanović, Saša Joksimović, Aleksandar Gligorić, Anja Orelj

Film je zasnovan na SEGA video igrici.

Karte se prodaju na biletarnici KCZR svakog radnog dana od 10 do 12 i od 18 do 20 časova i pre početka projekcije po ceni od 250 dinara.