Zrenjanin- Ovog petka očekuje nas jedan od najvećih prolećnih praznika – Đurđevdan. Đurđevdan je hrišćanska, ali i najznačajnija stočarska slava koja se obeležava na ovim prostorima. Otuda je ostao običaj da se jagnjeće meso prvi put jede upravo na Đurđevdan.

Pogled prema restoranu „Malo jezero“

Tim povodom restoran Malo jezero, koji se nalazi na kraju Mostarske ulice na Novoj koloniji, ovog vikenda priprema đurđevdansku ponudu jagnjećeg pečenja i tamburašku muziku pod vedrim nebom majskog sunca. Porcija pečenja na kilogram košta 1800 dinara, a biće dostupne i porcije od pola kilograma.

Ponuda važi za petak, subotu i nedelju.

Svoj dolazak je potrebno najaviti pozivom na broj 0600668002 i rezervisati sto na vreme.

 

-Svim domaćinima želimo dobro veselje i srećnu slavu, a sve vas pozivamo ovog vikenda u prelep zeleni ambijent restorana Malo jezero, da uživamo u hrani, muzici i moćima koja nam priroda pruža- ističu iz restorana.

 

Ove subote u restoranu „Malo jezero“  u goste stižu beogradski muzičari, sa pevačicom iz Banata, poznati pod nazivom BIG MAMA & DUO FAMA.

 

Oni nam poručuju da su domaći šlageri i ciganske pesme sve što vam treba da se dobro provedemo, smejemo, pevamo, pojedemo i popijemo. Dragica (vokal), Miloš Janjić (gitara) i Milan Đordjević Cancur (gitara) odvešće nas u magiju evergrin muzike i romansi i pokazati šta sve krije ciganska duša.

„Pomešaćemo muziku i emocije, mladost i iskustvo, a atomosfera nije lako prepričljiva, dođite nam i shvatićete“, poručuju iz restorana „Malo jezero“.

 

Zapratite Facebook stranicu i Instagram profil restorana „Malo jezero“ i budite u toku sa akcijama i ponudi koji nudi.

Restoran je omiljen i zbog malog drvenog parka u bašti sa raskošnim krošnjama koje pružaju osvežavajuće rashladni ugođaj i zaštitu u vrelim letnjim danima.

ADRESA

Mostarska BB, Peskara, Zrenjanin

RADNO VREME

Vikend  od 08 do 00 časova

REZERVACIJE

Rezervacije za ručak se primaju unapred, na broj telefona: 060/0668002