U četvrtak, 30. juna, sa radom je počeo još jedan Gomex market. U pitanju je prodavnica u selu Obrež (opština Varvarin), u blizini Kruševca. Radnja se nalazi na adresi Save Kovačevića 7 i u pitanju je prvi maloprodajni objekat trgovinskog lanca Gomex u ovom mestu.

Od ponedeljka do subote, prodavnica u Obrežu radiće od 7 do 21h, dok će nedeljom radno vreme biti nešto kraće, od 7 do 14h. Objekat poseduje dve kase i zapošljava 11 radnika. Prodajni prostor je pregledan i prostran, ukupne površine 327m2. Pripadajući parking koji nudi mesto za 10 vozila još jedna je od pogodnosti za potencijalne kupce. U ponudi Gomex-a u Obrežu nalazi se više od 5300 artikala, od kojih se posebno izdvaja „Fresh“ kategorija – sveže meso, voće i povrće, kao i veliki broj svakodnevno potrebnih proizvoda, od namirnica do kućne hemije.

Kompanija Gomex je otvaranjem ovog objekta nastavila proces proširenja svoje maloprodajne mreže, a jedan od zacrtanih ciljeva je otvaranje 300 novih marketa širom Srbije u narednih 5 godina.

Aktuelne akcije u Gomex-u možete pogledati klikom ovde.