Puna podrška FSS za povratak Zrenjanina na fudbalsku mapu Srbije

 

 

Zamenik predsednika FS Srbije Nenad Bjeković i generalni sekretar Jovan Šurbatović ugostili su, u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije, zamenika gradonačelnika Zrenjanina Sašu Santovca koji je bio u društvu nekadašnjeg sportskog direktora FSS-a i bivšeg reprezentativca Darka Kovačevića.

Saša Santovac je informisao čelnike FSS o planovima grada Zrenjanina u vezi sa pobošljanjem fudbalske infrastrukture. Jedan od najvažnijih projekata je renoviranje i modernizacija Gradskog stadiona. Radovi su u toku i predviđeno je da sve bude gotovo u martu 2023. godine. Pored stadiona (kapacitet 8.500 mesta) planira se i izgradnja pomoćnih terena tako da će pored hale i drugih sportskih objekata to biti jedan od najvećih sportskih kompleksa u Vojvodini i Srbiji.

 

Bjeković i Šurbatović su konstatovali da Zrenjanin apsolutno zaslužuje značajniju ulogu u fudbalskim sistemima Srbije i u tom smislu obećali su konkretnu podršku. Sastanak je završen na obostrano zadovoljstvo, a Santovac i Kovačević su čestitali Fudbalskom savezu Srbije i selektoru Draganu Stojkoviću na uspehu A reprezentacije i poželeli sve najbolje na Svetskom prvenstvu u Kataru, kao i u završetku Lige nacija.

Takođe su izrazili veliko zadovoljstvo i zbog rezultata ostalih selekcija koje su u poslednje vreme izuzetno uspešne. Podsećamo da su kadeti Srbije na EP (do 17 godina) nedavno igrali u polufinalu, dok se omladinci trenutno takmiče na završnom turniru Prvenstva Evrope (do 19 godina) u Slovačkoj gde bore za najviši plasman i odlazak na šampionat sveta za igrače do 20 godine koji se održava 2023. u Indoneziji.

Izvor:fss.rs

Povezani članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copy link
Powered by Social Snap