Kompanija Gomex ispratila je oktobar mesec otvaranjem još dva objekta. U petak, 28. oktobra, otvoreni su objekti u Loznici i u Lazarevcu.

Osluškujući potrebe svojih potrošača kompanija Gomex je svečano otvorila svoj prvi objekat u Loznici na adresi Ljubomira Romića 8. Gomex prodavnica na skoro 200 m2 prostora, raspolaže mnogobrojnim kvalitetnim artiklima. U novom objektu, uz ponudu svežeg voća i povrća, kupcima se na raspolaganju nalazi izbor mesa, delikatesa, peciva kao i brojnih prehrambenih i neprehrambenih artikala. Radno vreme objekta je od ponedeljka do subote od 7h do 21, dok će nedeljom raditi od 7h do 13h. Zaposleno je šest novih radnika.

Treća prodavnica u Lazarevcu se nalazi na adresi Karađorđeva 45. U ovoj prodavnici, potrošači će svoje kupovine moći da obavljaju od ponedeljka do subote od 7h- 20:45h, dok je nedeljom radno vreme od 7h do 13h. Market raspolaže prodajnim prostorom veličine 165m2 kupcima nudi mogućnost nabavke više od 3500 svakodnevno potrebnih artikala  i zapošljava sedam radnika.

Aktuelne akcije u Gomex marketima možete pogledati klikom ovde.