Zrenjanin- Portal ZRklik i Kulturni centar Zrenjanina poklanjaju 2X2 karte za po jedan od dva filma koji će biti prikazani u bioskopu Kulturnog centra, domaći igrani film „Oluja“ i dečji animirani film „Ko se boji vuka još 2″.

Ukoliko želite da dobijete karte, potrebno je da, ukoliko to do sada niste učinili, lajkujete Facebook stranicu portala ZRklik, a zatim da ovaj tekst podelite sa našeg na vaš Facebook profil pod opcijom javno (public)  i u komentaru napišite koji film želite da gledate film.

BUDITE U TOKU – SKINITE APLIKACIJU ZRKLIK OVDE

U subotu, 21. januara u bioskopu Kulturnog centra prikazuje se domaći igrani film „Oluja“. Film je urađen u režiji i po scenariju Miloša Radunovića. Projekcija počinje u 20 časova. Cena ulaznice: 250 dinara.

„OLUJA“ je film – drama o ratu ispričana iz ugla običnog čoveka koga maestralno glumi Jovo Maksić u ulozi Ilije, čiji je jedini cilj da zaštiti i sačuva svoju porodicu, ognjište i selo u kom je odrastao sa drugovima koji su mu silom prilika postali saborci, a čije se životne priče prepliću. U želji da spreči dalje napade na selo, gde je zamalo ostao bez sina Petra, Ilija formira diverzantsku jedinicu, sa ciljem da uništi neprijateljsko gnezdo odakle se napada selo. U toj bitci za opstanak, naši junaci vode i svoje lične bitke, a njihove porodice bivaju primorane da napuste svoje domove i potraže spas u nepreglednoj koloni koja kreće ka matici, ka Srbiji.“

Uloge: Jovo Maksić, Zlatan Vidović, Marija Pikić, Novak Bilbija, Davor Janjić, Slavko Labović, Ivan Vujić i drugi.

 

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=bkgacFmuiXc

Dečji animirani film „Ko se boji vuka još 2″

U okviru filmskog matinea u nedelju, 22. januara u Kulturnom centru prikazuje se dečji animirani film „Ko se boji vuka još 2″, sinhronizovan na srpski jezik. Početak projekcije je u 11 časova a karte se prodaju po ceni od 250 dinara na biletarnici Kulturnog centra radnim danima od 10 do 12 i od 18 do 20 časova i pre početka projekcije.

 

 

„U gradiću u kome ovce i vukovi žive u miru, pojavljuju se dva gosta, polarna lisica i mala ovca. Niko ne očekuje u kakav problem će ih oni dovesti, a moraće da se udruže da bi prebrodili opasnost. Samo timski rad može da reši probleme i pomogne im da se suoče sa izazovima, jer su zajedno jači.“

Trejler: https://youtu.be/i74__HRT62Q

Na bioskopskom repertoaru domaći film „Oluja“ i 3 dečja animirana filma