Foto: Milan Todorov i pojačanje iz Vojvodine Marko Vasić (desno)

Sport- Rukometni klub Proler značajno je promenio tim za predstojeću sezonu. Stigli su golmani Stefan Ćorović (Stari Grad) i Todor Radović (Topličanin), bekovi  Filip Milošević (Crvena zvezda),  Pavle Cvijetić (Partizan), Aleksa Bukvić (Obilić), Božidar Nikočević (Vučitrn), desno krilo Dane Meseldžija (Dinamo) i pivot Mirko Damjanović (Šamot), a poslednji u nizu su se ekipi priključili desno krilo Vojvodine Marko Vasić i levi bek Simon Mrda iz Šamota.

U subotu 22. jula predstavljen je i novi sportski direktor Milan Todorov. Mladi licencirani trener je završio geografski fakultet, a tokom rukometne karijere bio je golman Proletera u dve sezone u Super B ligi. Kao trener dve sezone je radio u ORK Zrenjaninu. Milan nam je predstavio i mlade igrače koji će od 28. jula biti priključeni seniorskom timu.

„Moram da istaknem da se u poslednjih nekoliko sezona odlično radi sa mlađim kategorijama i da ne čudi što polako igrači dolaze do seniorskog tima. Od ove sezone na raspolaganju treneru Gorjanu Spahiću biće Luka Janjatović (2006. godište), Vukašin Đorđević (2006), Milan Gaković (2007), Jovan Nićetin (2008).  U ekipi će kao i prošle sezone biti Leonard Kereši (2006), Marko Mikić (2007) i Vaslije Petrović (2007). Sigrno da postoji još kvalitetnih momaka koji će možda već od zime dobiti priliku u seniorskom timu. Ono što raduje da svi ovi momci dobro rade i za nekoliko sezona biće nosioci igre u klubu“ – kaže Milan Todorov – sportski direktor kluba.

Po rečima Milana Miloševića klub je finansijski mnogo stabilniji od ranijih sezona, a pored gradskog budžeta obezbeđena su sredstva od sponzora, tako da nema razmišljanja o finansijama. Isto tako je naglasio da je ove sezone vreme da se klub više ne bori za opstanak nego za gornji deo tabele što će i vratiti publiku u Kristalnu dvoranu.