Trećeg dana, osamnaeste po redu manifestacije „Boemske noći“ u Srpskoj Crnji održano je takmičenje u kuvanju lovačkog gulaša.

Takmičenje koje je održano u parku Lovačkog društa „Jelen“  okupilo je 14 ekipa iz ovog i drugih krajeva Srbije, a bilo je onih koji su došli  iz Rumunije i Mađarske.

Domaćin, predsednik Lovačkog društva „Jelen“ iz Srpske Crnje, Nemanja Erceg poželeo je dobrodošlicu svima i zahvalio se svim Lovačkim društvima na izdvojenom vremenu i druženju.

Takmičari su uz muziku uživali pored svojih kotlića uz muziku.

Trožlani žiri u sastavu: pomoćnik pokrajinskog sekretara za poljoprivredu, šumarsktvo i vodoprivredu, Milan Dozet, predsednik Lovačke komore Srbije,  Stanko Kosovac i predsednik  Lovačkog saveza Srbije Bratislav Ćirković, imao je težak zadatak da odabere najbolji lovački gulaš.

Prvo mesto osvojila je ekipa „Prva desetina“, drugo mesto ekipa „Druga desetina“ i treće mesto osvojili su najmlađi učesnici, ekipa „Mladi momci“.

U muzeju održano je takmičenju u šahu.

Na bazenu „8. avgust“ za najmlađe su održane igre bez granica.

Održano jei  takmičenje u pecanju.

Prvo mesto u kategoriji dece osvojio je Viktor Jokić, drugo mesto Dijana  Jurišin i treće mesto pripalo je Magdaleni Marić.

U kategoriji odraslih prvo mesto osvojio je Bojan Krivokuća, drugo Andrija  Pavlović, dok je treće mesto pripalo Stojičić Slavoljubu.

U školskom dvorištu, uprkos jakom pljusku, koncert je održao Nemanja Stevanović.

Nemanja, nekadašnji član „Zvezde Granda“  pevao je hitove svojih kolega i napravio dobru žurku.

POČELE BOEMSKE NOĆI U SRPSKOJ CRNJI(FOTO)

Drugi dan manifestacije Boemske noći okupio brojne posetioce i učesnike