Turističkoj organizaciji opštine Nova Crnja uručen sertifikat sa oznakom kvaliteta “Najbolje iz Vojvode” za manifestaciju “Boemske noći” u Srpskoj Crnji.

U sredu 29. novembra u Novom Sadu, predsednik Pokrajinske vlade, Igor Mirović uručio je sertifikate “Najbolje iz Vojvodine” kao potvrdu kvaliteta u kategorijama proizvoda, programa, usluga, manifestacija i starih zanata.

U okviru konkursa koji je raspisao Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam, za ovu godinu, stiglo je 50 zahteva. Komisiju koju čine predstavnici Pokrajinske vlade, Univerziteta u Novom Sadu, Turističke organizacije Vojvodine, “Jugoinspekta” i drugih organizacija odlučili su da ove godine imaju 13 dobitnika ovog visokog priznanja.

“Veoma smo ponosni na činjenicu da je naša manifestacija “Boemske noći” koja se održava u Srpskoj Crnji ove godine prepoznata od strane stručne komisije kao “Najbolje iz Vojvodine”. U prethodnih par godina gotovo svaku manifestaciju na teritoriji naše opštine smo podigli na jedan viši nivo, bogatim i raznovrsnim programima, brojem posetilaca i dužinom trajanja. “Boemske noći” ove godine obeležile su svoje punoletstvo i kao najveći poklon pored velikog broja posetilaca, dobile su i ovo priznanje. U bliskoj budućnosti plan nam je da od ove manifestacije napravimo brend, po kojem ćemo biti prepoznatljivi u celom regionu i šire. Očekujemo vas u julu u Srpskoj Crnji“, rekao Nikola Tolčin, direktor Turističke organizacije opštine Nova Crnja.

POČELE BOEMSKE NOĆI U SRPSKOJ CRNJI(FOTO)

Drugi dan manifestacije Boemske noći okupio brojne posetioce i učesnike

BOEMSKE NOĆI:Ekipa „Prva desetina“ skuvala najbolji gulaš, Nemanja Stevanović održao koncert

Završene Boemske noći:Dara Bubamara održala spektakularan koncert u Srpskoj Crnji