Samsara Wellbeing studio, prvi joga i koučing studio u Zrenjaninu, krenuo je sa radom od ovog vikenda. Za realizaciju i kreiranje koncepta, kao i predivnog umirujućeg prostora koji će ljudima u Zrenjaninu pružiti mogućnost da rade na sebi, stoji naša sugrađanka Anastasija Đurišić.

Profesionalizam i kompetentost kao osnova

 Osnova rada studija je rad sa sertifikovanim i kompetentim joga instruktorima i koučevima i to je nešto čime se i vlasnica studija ponosi i ističe. Anastasija je svoje međunarodno priznate sertifikate i obuke, odobrene od strane Svetskog joga saveza, sticala u Španiji. Svoj rad nakon toga nastavlja u joga studijima u Beogradu ali i samostalno, organizacijom joga putovanja i retretov-a širom sveta.

Jedinstvena vizija sa holističkim pristupom: Spoj joge i koučinga

Nakon povratka u Zrenjanin, svoj rodni grad, Anastasija je odlučila da stvori prostor u kojem sugrađani mogu raditi na svom fizičkom, duhovnom i mentalnom blagostanju. Ova oaza mira i harmonije proizlazi, osim iz joge i iz njene  posvećenosti profesionalnom koučingu, gde poseduje sertifikate i kompetencije od strane Internacionalne Koučing Federacije (ICF). Anastasija je stekla vredno iskustvo sarađujući s Koučing Centrom u Beogradu i pružajući podršku rastu i razvoju zaposlenih u prestižnim svetskim kompanijama. Otvorila je studio s namerom da ponudi raznovrstan i podržavajući prostor za lični razvoj na holističkom nivou, gde svako može pronaći svoj put ka boljem životu.

Studio se nalazi u naselju Berbersko i biće namenjen svima koji imaju želju da pokušaju sa jogom kao disciplinom, bilo da su početnici ili iskusni jogini. Posebnu pažnju i fokus studio će  posvetiti jogi za trudnice, ali i za naše najstarije sugrađane kojima će časovi potpuno biti prilagođeni.

Joga za Trudnice: Nega Tela i Duha

Posebna pažnja posvećena je praksi joge za trudnice, jer smo duboko svesni blagotvornih efekata koje ova veština može doneti tokom ovog posebnog perioda. Joga za trudnice nije samo fizička aktivnost, već i holistički pristup koji spaja tela i umove budućih majki.

Tokom trudnoće, joga pomaže u održavanju fleksibilnosti, jačanju mišića leđa, poboljšanju ravnoteže i smanjenju stresa. Disanje i meditacija, ključni elementi joge, pružaju emocionalnu podršku i pomažu u pripremi za porođaj. Ovaj poseban segment našeg studija stvoren je sa ljubavlju kako bismo trudnicama pružili prostor gde se mogu povezati sa svojim telom, bebom i zajednicom koja ih podržava.

Više informacija pogledajte na sajtu OVDE i zapratite Instagram profil  Samsara Wellbeing studio

ADRESA

 Splitska 2

Zrenjanin

KONTAKT

+381 63 8721605