Zrenjanin- Radovi u Ulici dr Laze Kostića počinju danas i traju do nedelje, privremeno se menja režim saobraćaja za teretna vozila i autobuse

 

Nakon završetka radova na rehabilitaciji Ulice 4. jula, putari nastavljaju s aktivnostima u ovom zrenjaninskom naselju i za danas, (četvrtak, 14. mart) najavljuju početak radova u jednoj od najprometnijih ulica u tom delu grada – dr Laze Kostića.

 

Predviđeno je da uklanjanje dotrajalog i postavljanje novog asfalta, s pratećim radovima, traje do nedelje, 17. marta i u tom periodu privremeno će se vršiti preusmeravanje saobraćaja za teretna vozila u Ulici Pere Dobrinovića alternativnim pravcem za teretna vozila i autobuse kroz Pančevačku ulicu. 

 

Istovremeno, JKP „Vodovod i kanalizacija“ počinje s radovima na rekonstrukciji i dogradnji slivničke veze koja se nalazi na ulazu u parking unutar naselja iz Ulice Laze Kostića, gde se atmosferska voda zadržava posle svake padavine.

 

Mole se korisnici parkinga, stanovnici naselja „4. jul“ i svi učesnici u saobraćaju da kretanje prilagode uslovima na terenu i ukoliko nije neophodno, izbegavaju za saobraćaj motornih vozila Ulicu dr Laze Kostića dok traju radovi. Po njihovom završetku, putna infrastruktura u ovom delu grada biće značajno bolja, s obzirom da potpuno nov asfalt, uz Pančevačku, dobijaju tri najprometnije ulice.

Izvor: Grad Zrenjanin