Zrenjanin- Otvorene su prijave za 10. Dečiju pijacu, koja će se održati 4. maja  koja će biti održana u sklopu festivala “Uskršnje jaje”.

Sekcija za žensko preduzetništvo pri Uniji poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina organizuje Dečiju pijacu u sklopu festivala „Uskršnje jaje“.

Festival će se održati u subotu, 4. maja na Trgu slobode, dok će tezge za Dečiju pijacu biti postavljene na ulazu u ulicu Kralja Aleksandra I Karađorđevića, nedaleko od zgrade Unicredit banke. Dečija pijaca će trajati od 11 do 13 časova.

 

Prijave mališana su obavezne i mogu se izvršiti putem Google forme na dostupnom linku – https://forms.gle/JYAoLZP6tdY8kXua8

Dečija pijaca je već postala popularna manifestacija među sugrađanima svih generacija, posebno kod dece predškolskog i školskog uzrasta. Posetioci i ovog puta mogu da očekuju širok izbor dečijih rukotvorina, kao i očuvane garderobe, knjiga i udžbenika po pristupačnim cenama.

Organizatorke ističu da Dečija pijaca pruža priliku za lepo druženje, promoviše aktivnu igru i živu komunikaciju među decom, suprotstavljajući se stereotipima o korišćenju tehnologije kao jedinom načinu zabave.

Ova manifestacija takođe promoviše radne navike mališana kroz igru i stvaranje, razvijajući njihove komunikacione i kreativne veštine. Dečija pijaca ima i humanitarni karakter, jer učesnici doniraju proizvode za zajedničku tezgu čiji prihod ide u humanitarne svrhe.

Unija poslodavaca Zrenjanina i Sekcija za žensko preduzetništvo i ovog puta garantuju odličnu zabavu za celu porodicu, te pozivaju sve sugrađane da posete festival “Uskršnje jaje” i Dečiju pijacu koja će se održati u slopu festivala.