Zrenjanin- Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ zaposlila je nove lekare specijaliste i subspecijaliste. Tim povodom danas je u konferencijskoj sali zrenjaninske bolnice održana konferencija na kojoj je direktor dr Igor Kitaresku predstavio lekare.
Novi specijalisti i subspecijalisti u zrenjaninskoj bolnici su:
  • Mr sci dr Nebojša Rajić – specijalista interne medicine, subspecijalista hematolog
  • dr sci med Goran Đenadić – subspecijalista kliničke patologije
  • dr Tatjana Lukić Vukobrat – specijalista interne medicine, završava subspecijalizaciju iz endokrinologije
  • dr Velimir Čolak – specijalista interne medicine
  • dr Doru Orza – specijalista interne medicine
  • dr Dušan Ilin – specijalista anesteziologije, reumatologije i intezivne terapije

Direktor opšte bolnice „Đorđe Joanović“ dr Igor Kitaresku istakao  da se puno ulaže i radi na uvećanju i edukaciji kadra.
„Na današnji dan zrenjaninska bolnica ima 1099 zaposlenih, od toga 210 lekara. Danas imamo priliku da predstavimo nove specijaliste i subspecijaliste i vrsnog patologa, hematologa, čak tri nova kardiologa, tri nova anesteziologa i jednog subspecijalistu endokrinologije. Mi kroz kadrovsku edukaciju i kadriranje gledamo koja je potreba građana za određene specijlnosti i tu se trudimo da popunimo pre svega oblasti anesteziologije, kardiologije, endokrinologije, neurologije i pedijatrije i danas imamo 54 lekara na specijalizaciji. Novim lekarima subspecijalistima i specijalistima čestitamo, a naši sugrađani će vrlo brzo osetiti poboljšanje u celokupnom radu naše ustanove“, rekao je direktor  zrenjaninske bolnice, Igor Kitaresku.

„Dugo godina sarađujem sa zrenjaninskom bolnicom, bio sam konsultatn, a i moj otac je bio ovde lekar. Imao sam sreću da radim na odeljenju hematologije u Kliničkom centru Vojvodine za koju mogu da kažem da je u prve dve ustanove u našoj zemlji. Tamo sam stekao neprocenjivo iskustvo koje ću primeniti i ovde“, rekao je dr Nebojša Rajić, specijalista interne medicine, subspecijalista hematologije.