U petak, 24. maja, sa radom su počela dva nova i jedan renovirani Gomex market. Naš trgovinski lanac otvorio je vrata svojim potrošačima u Temerinu i Trsteniku, dok je prodavnica na Žitnom trgu, u Zrenjaninu, nastavila sa radom nakon dvonedeljnog renoviranja.

Prva Gomex prodavnica u Temerinu, na adresi Košut Lajoša 37, svečano je otvorena u 9 časova. U prodajnom prostoru veličine 190m2 kupcima je na usluzi 7 novozaposlenih radnika. Ovaj objekat će raditi svih 7 dana u nedelji; Radnim danima i subotom, od 7 do 21h, i nedeljom od 7 do 15h. Tu se nalazi sve za domaćinstvo, sa posebnim naglaskom na svež hleb i pecivo, koji se u svakom trenutku mogu pronaći na odeljenju pekare, u sklopu same prodavnice.

Maloprodajni objekat u Trsteniku nalazi u ulici Svetog Save 8 i raspolaže prodajnim prostorom veličine 167 kvadratnih metara. Ovaj market takođe sadrži sopstvenu pekaru i nudi gotovo sve što je potrebno jednoj porodici. Od ponedeljka do subote, prodavnica će raditi od 7 do 21 čas, a nedeljom od 8 do 15 časova. 7 novih radnika zaposleno je i na ovom mestu.

Renovirani market u Zrenjaninu, na adresi Žitni trg 6, osvanuo je u novom ruhu i ponovo je otvoren za potrošače. U pomenutoj radnji postavljena je nova oprema i enterijer je uređen po Gomex standardima. Nakon adaptacije, objekat ponovo radi po redovnom radnom vremenu.

Na dan otvaranja, za kupce je obezbeđen popust od 10% na ceo račun!