Sport- Prvi meč baraža, za ulazak u Područnu fudbalsku ligu Zrenjanin, odigran je danas u Ravnom Topolovcu između domaćeg Omladinca i OFK Gradnulice, gde su gosti, nakon preokreta, na kraju došli do ubedljive pobede od 1:5 pred meč revanša koji će se odigrati 22. juna, gde će fudbaleri Gradnulice biti domaćini.

Mnogobrojna publika ispratila je meč baraža

Poveli su fudbaleri Omladinca pogotkom Đukića već u 3. minutu, da bi golovima najboljeg strelca lige Žarka Matića u 43. i 45. minutu fudbaleri Gradnulice na kraju prvog poluvremena došli do preokreta i vođstva od 1:2.

U drugom poluvremenu nastavio je Matić da bombarduje gol Omladinca i postigao pogodak u 53. i zatim u 68. minutu za 1:4. Konačan rezultat na meču postavio je Vuković u 70. minutu za velikih 1:5 za OFK Gradnulicu.

FK Omaldinac: Đolai, Banč, Đukić, Kapur, Mandić, Popov, Šarenac, Markoski, Anović, Radojčić, Vlajić. Zamenici: Rajlić, Novaković, Šarenac N., Stajić, Kapur M., Ćirovski i Vlahović.

OFK Gradnulica: Turkulj, Marković, Kvrgić, Živanov, Radenković, Vukojević, Tumo, Matić, Cvejanov, Radulović, Prec. Zamenici: Đurić, Josimov, Ćurić, Tomin, Antić i Lalović.