naslovnaPolitika- Poštujući tradiciju i običaje Gradski odbor Srpske napredne stranke u Zrenjaninu danas je u prisustvu velikog broja članova, simpatizera, funkcionera, medija, koalicionih partnera i predstavnika drugih partija svečano obeležio slavu Prepodobnu mati Paraskevu – Svetu Petku.

Nakon sečenja slavskog kolača, kum slave predsednik Skupštine grada Zrenjanina, Oliver Mitrović pozdravio je prisutne, poželeo mir i blagostanje, ali i da svaka naredna godina bude još uspešnija za građane Zrenjanina i Srbije.

tubin„ Srpska napredna stranka ovaj dan obeležava u krugu svojih prijatelja i građana Zrenjanina. Veliko mi je zadovoljstvo što sam imao priliku da budem kum stranci koja je doprinela da naš grad krene putem oporavka i velikih promena. Takođe, želeo bih da čestitam svim sugrađanima koji proslavljaju današnji dan i da im poželim da ga provedu u zdravlju i blagodeti. – rekao je Mitrović i nakon toga kumstvo predao predsednici odborničke grupe Srpske napredne stranke u Skupštini grada Zrenjanina Danijeli Tubin.