dame-biraju-plakat_424x600Zrenjanin- Portal ZRklik i Kulturni centar Zrenjanin poklanjaju čitaocu jednu kartu za pozorišnu predstavu “Dame biraju”, koja će biti izvedena u petak, 11. novembra, u 20 časova, u Kulturnom centru Zrenjanina.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to do sada niste učinili, lajkujete Fecebook stranicu portala zrklik.rs, a zatim da ovaj tekst podelite sa našeg na Vaš Facebook profil pod opcijom javno (public). Ime dobitnika objavićemo sutra.

O predstavi:Urađena je po motivima poznatog hit filma – The Full Monty – „Skidanje do kraja“. Reč je o predstavi koja na humoristički način tretira tematiku nezaposlenih mladih ljudi. Režiser predstave Admir Glamočak rekao je da predstava vešto govori o egzistencijalnim pitanjima savremenog čoveka, ali i pokreće na promene. Besposleni mladići koji u životu imaju višak slobodnog vremena, a kako bi to promenili pronalaze oglas u novinama za stripere u jednom noćnom klubu. Mladići prihvataju taj izazov i počinju mukotrpno da vežbaju sa instruktorokom plesa. Predstava šalje snažnu poruku kako za neke veće promene nije dovoljna samo odluka, nego i odlučnost. Često taj put, od ničega do nečega, zna biti jako težak i samo oni uporni s jakom voljom ostvare cilj. Igraju: Emir Fejzić, Enes Salković, Mirza Dervišić, Adnan Goro, Davor Sabo, Amila Terzimehić i Damir Kustura.

dame-biraju-4_800x535Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra Zrenjanina od 10 do 12 i od 18 do 20 časova. Cena ulaznice je 600 a za organizovane posete – 500 dinara.