naslovna_600x399Sport- Fudbaleri SAS-a su večeras pred domaćom publikom u veoma uzbudljivoj utakmici u okviru 8. kola Prve Futsal lige izgubili meč od ekipe  Deus-a iz Sremske Mitrovice  rezultatom 3:4.

Počelo je veoma loše za  domaću ekipu SAS-a, jer su gosti već u prvom minutu poveli i to golom Živkovića sa deset metara u rašlje golmana Mandića. Već u drugom minutu, a kasnije i četvrtom Marinković je imao šansu da izjednači rezultat ali mu to odlični golman Antonić nije dopustio svojim odbranama. Marinković je imao stopostotnu šansu u 8 minutu na asistenciju Kulića, ali je promašio prazan gol gostiju. Vukoje u 11. minutu snažno šutira, golman Antonić interveniše a na odbitak Matijević šalje loptu u mrežu za izjednačenje 1:1.

francuz_800x532Pred sam kraj prvog poluvremena u 19. minutu Santrač sa desne strane šutira i šalje loptu u suprotni ugao golmana Mandića za vođstvo gostiju 2:1, a samo minut kasnije Milosavac na asistenciju Santrača postiže treći gol za 1:3 na poluvremenu.

U drugom poluvremenu krenuli su SAS-ovci da pritiskaju odbranu gostiju i to uspevaju u 32. minutu na asistenciju Blažića, Kulić postiže gol i smanjuje prednost Deus-a. U istom minutu Marinković pogađa stativu, ali ipak u 33. minutu postiže gol nakon što je Blažić šutirao, Antonić odbranio a on se našao na pravom mestu i  izjednačio rezultat 3:3. Vukoje u 35. minutu pravi prekršaj nad Tomićem na oko devet metara od gola, a sudija mu pokazuje  možda nezaslužen direktni crveni karton nakon tog strata. Lazić nedugo zatim postiže pobedonosni gol, špicem sa leve strane u suprotni ugao za konačnih 3:4 za Deus.

vukoje_600x399SAS: Mandić, Kulić, Blažić, Vukoje, Marinković, Matijević, Škorić, Radenković i Milićev. Trener : Milivoj Batinica.

Deus: Antonić, Živanović, Simić, Santrač, Sladojević, Popović, Tomić, Lazić i Milosavac. Trener: Dostanić Branislav.

U sledećem kolu, 18.11. od 20 časova, ekipa SAS-a  igra protiv Ekonomca u gostima.