naslovna_800_532Zrenjanin- Školska sportska hala u Mihajlovu svečano je otvorena danas uz prisustvo  velikog broja uglednih zvanica, meštana Mihajlova kao i gostiju iz sportskog, privrednog i političkog života.

 

 

 

vrpca_800_532-Jedan infrastrukran objekat kao što je ovaj je temelj razvoja sporta koji je u sladu sa nacionalnom strategijom  sporta. Posebno mi je drago što je sala u sklopu škole gde će deca imati mogućnost da sprovode sve svoje programe, a sve u cilju pravilnog psihofizičkog razvoja. Mogu da istaknem da ako neki grad može da dobije zlatnu medalju za ono što je uradio na polju  sportske infrastrukture – onda je to grad Zrenjanin, jer otvoriti tri sportske dvorane za godinu dana je za svaku pohvalu –rekao je Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez.

dsc_1493_800_532-Danas je istorijski dan za Mihajlovo, dobili smo sportsku salu kako bi naša deca mogli da pohađaju fizičko, za to možemo zahvaliti gradu Zrenjaninu i gradonačelniku Čedomiru Janjiču što je sala završena posle pet godina-rekao je predsednik mesne zajednice Mihajlovo Erne Tot.

-Mogu da se pohvalim da u roku od godinu dana otvaramo treću sportsku halu. Mnogo ulažemo  u infrastrukturu našeg grada, sređujemo centar, periferiju, ali nismo zaboravili ni 22 naseljena mesta od kojih je jedan  Mihajlovo sa kojim imamo sjajnu saradnju. Imao sam danas  čast da zajedno sa Pokrajinskim sekretarom za sport i omladinu gospodinom Batezom i predsednikom mesne zajednice  Mihajlovo otvorim ovu sportsku halu. Vrlo brzo ćemo otvoriti i veliku halu u Ečki, a renoviramo i Medison- rekao je gradonačelnik Zrenjanina, Čedomir janjić.

dsc_1472_800_532  deca_800_532

folklor_800_532  deca-igraju_800_532