Sport- U okviru 11. kola Super lige u Kristalnoj dvorani  odbojkašice MD Zrenjanina ostvarile su veoma važnu pobedu rezultatom 3:0 (25:19, 25:23, 25:20) nad Jedinstvom iz Užica i napravile veliki korak ka opstanku u ligi.

Na terenu se video pravi timski duh i da je pauza u prvenstu dobro iskorišćena za napredak u ekipi. Nijednog trenutka pobeda nije dovedena u pitanje, zahvaljujući dobroj i sigurnoj igri naših odbojkašica.

 

 

 

– Čestitam saigračicama na veoma bitnoj pobedi, napokon smo bile kompletne. Ispoštovale smo sve što je bilo dogovoreno na treningu, želja je pobedila i ovo je velika pobeda za nas psihički i što se bodova tiče. Nadam se da ćemo u ovom ritmu nastaviti prvenstvo – izjavila je nakon utakmice kapiten MD-a Milena Koprivica.

 

 

 

 

– Bez obzira što je ovo derbi začelja, bilo je dobrih odbrana i napada i bilo je dosta dugih poena koje smo uglavnom uspeli da iskoristimo i dobijemo, sa dvadeset odbrana više od protivnika tas  je prevagnuo na našu stranu i  rešili smo utakmicu. Velika pobeda za nas, nastavljamo ovim putem, lepo smo trenirali i radili u Topolovcu imali dobre uslove, tako da je to rezultiralo ovom dobrom igrom i pobedom- rekao je trener MD-a Dejan Desnica.

 

MD Zrenjanin : Koprivica 10, Pavlović 11, Iračanin 11, Marković 9, Nikolić, Papak, Popović, Frajtović 2, Mičeta, Sarić, Đurđević i Terzievska 8.