Politika- Gradski odbor SRS Zrenjanin je spreman za predstojeće predsedničke izbore, svesni smo činjenice da SRS ima najboljeg kandidata, a to je prof. dr Vojislav Šešelj. Predstojeći izbori su na neki način referendumski, jer biramo između pogubne politike, ulaska u EU i učlanjenja u NATO pakt, a s druge strane okretanje ka istoku i stvaranju preduslova za nacionalno osveštenje, očuvanje srpskih nacionalnih interesa na teritoriji AP Kosova i Metohije.

Srpska radikalna stranka podseća sve građane na teritoriji grada Zrenjanina da je krajnje vreme da učinimo nešto za bolje sutra, zarad budućih generacija. Stanje u državi je alarmantno, urušene su sve institucije, gubimo veru u državu, sadašnji predsednik je sinonim za korupciju i javašluk. Postojeće stanje stvari možemo promeniti samo izborom najboljeg kandidata za predsednika, koji svojim znanjem, delima, hrabrošću i nadasve doslednošću zasigurno obećava radikalne promene, a to je prof. dr Vojislav Šešelj.
Srpska radikalna stranka je jedina politička partija koja je od početka svog postojanja dosledna i nikada nije izneverila građane Srbije. Imajući u vidu sve činjenice, potpuno opravdano očekujemo veliko poverenje građana na predstojećim izborima, i svakako pobedu koja je jedino rešenje za izlazak iz dugogodišnje agonije i bespuća- istakao je  Dalibor Radosavljević, predsednik GO SRS Zrenjanin.