Zrenjanin- U bivšem bioskopu Cinema 30. marta počinje emitovanje najnovijih filmskih hitova.


 

OD ČETVRTKA, 30. MARTA DO NEDELjE, 2. APRILA

FILM – „ŠTRUMPFOVI: SKRIVENO SELO“

Od četvrtka, 30. marta do nedelje, 2. aprila u prostoru bivšeg bioskopa Cinema emituje se animirani film – „Štrumpfovi: Skriveno selo“/ The Smurfs: The Lost Village. Režija: Kelly Asbury. Film traje 90 minuta i sinhronizovan je na srpski jezik.

Poznati crtani junaci, u svom stilu, vraćaju se na veliko platno – bolji nego ikad. U trećem nastavku ovog popularnog animiranog serijala, Štrumpfeta će uz pomoć tajanstvene mape i u pratnji svojih prijatelja – Trape, Kefala i Grubera „upasti“ u uzbudljivu avanturu kroz Zabranjenu šumu ispunjenu magičnim stvorenjima kako bi pronašla misteriozno skriveno selo pre nego što to učini zli čarobnjak Gargamel.

Upustivši se na ovo neverovatno putovanje ispunjeno uzbuđenjima i opasnostima naši omiljeni junaci uskoro će otkriti najštrumpfastičniju tajnu u svojoj istoriji. Domaći glumci koji su sinhronizovali film/pozajmili glasove su: Dragan Vujić Vujke je Gragamel, Tamara Aleksić – Štrumpfeta, Slobodan Boda Ninković je u ulozi Velikog Štrumfa, Bojan Perić je Kefalo a Srđan Timarov – Gruber…

Film se emituje u terminima od 16 i od 18 časova. Cena ulaznice je 250 dinara.


ČETVRTAK, 30. MART

FILM: „VIKING“

Ruski epski blokbaster „Viking“ prikazuje se u četvrtak, 30. marta u terminu od 20 časova u bioskopu Cinema – Kulturni centar Zrenjanina. Film je snimljen po motivima ruskih letopisa iz 12. veka.

To je priča o životu kneza Vladimira koji je dospeo na vlast i koji je Rusiju preveo u pravosavlje. Kada se film pojavio pred publikom, njegova gledanost ga je uvrstila u grupu od 10 najgledanijih filmova u svetu. Režiser filma je Andrej Kravčuk a glavnu ulogu u filmu tumači jedan od trenutno najtraženijih filmskih zvezda Rusije – Danila Kozlovski.

Cena ulaznice je 250 dinara.


PETAK, 31. MART

FILM: „LEPOTICA I ZVER“

Film: „Lepotica i zver“/Beauty and the Beast – prikazuje se u petak, 31. marta u bioskopu Cinema – Kulturni centar Zrenjanina od 20 časova.

Filmska publika ima priliku da pogleda najnoviju verziju bajke i igrane adaptacije animiranog klasika uz veliki broj muzičkih numera. Film je sinhronizovan na srpski jezik, režirao ga je Bil Kondon a igraju Ema Votson (Bela), Den Stivens (Zver), Luk Evans (Gaston), Ema Tomson (čajnik) i dr. Filmski žanr – fantazija. Film traje 132’.

Cena ulaznice je 250 dinara.

SUBOTA, 1. APRIL

FILM: „TRAG ŽIVOTA“

Naučno – fantastičan triler „Trag života“ prikazuje se u subotu, 1. aprila u bioskopu Cinema – Kulturni centar Zrenjanina od 20 časova. Šestočlana posada na međunarodnoj svemirskoj stanici nalazi se na ivici jednog od najvažnijih otkrića u istoriji civilizacije – dokaza o postojanju života na Marsu…Film je režirao švedski reditelj Danijel Ekspoza. Igraju: Džejk Gilenhal, Rajan Rejnolds, Rebeka Ferguson.

Cena ulaznice je 250 dinara.

NEDELjA, 2. APRIL

FILM: „MOĆNI RENDžERI“

Zabavan naučno-fantastičan film „Moćni rendžeri“ nastao prema akcionoj televizijskoj seriji o pet superjunaka – biće prikazan u nedelju, 2. aprila u bioskopu Cinema – Kulturni centar Zrenjanina od 20 časova. Cena ulaznice je 250 dinara.