U okviru dečjeg programa manifestacije „Banatska bajka – Leto u Gradskoj bašti“ u četvrtak, 28. juna u Gradskoj bašti, biće izvedena dečija predstava Velikog teatra iz Jagodine – „Pustolov“. Predstava počinje u 18 časova.

Avanture omiljenog junaka Pustolova, deca, mladi, ali i oni nešto stariji, rado su gledali u popularnoj TV emisiji na RTS-u,  a glavnu ulogu tumačio je Milan Lane Gutović. Sada nam lik Pustolova i njegove dogodovštine oživljava glumac Bojan Miloradović u istoimenoj predstavi koja će oduševiti najmlađu publiku, a one nešto starije, podsetiće na neka lepa vremena, kada smo svi odrastali uz priče našeg Pustolova. Pustolov je originalan, upečatljiv, na svoju ruku, ali neizmerno zanimljiv i drag, skoro da se može uvrstiti u mitske likove. Predstava je fantazmagorična i interaktivna, deca družeći se sa glavnim junakom nauče puno toga o dobroti, hrabrosti, drugarstvu, prirodi…

Zato uplovite i Vi u našu pustolovinu! Predstava je urađena po tekstu Vladimira Andrića. Igraju Bojan Miloradović i Ratko Petrović.

U okviru dečijeg programa, vreme od 19 časova predviđeno je za animacije i radionice Centra za kreativno odrastanje i multikulturalnu saradnju – CEKOM a od 20h  –  očekuje nas koncert Muzičkog centra Bolero i gosti programa – koji će i u Gradskoj bašti obeležiti 25 godina  postojanja ovog muzičkog centra.

 

U slučaju kiše, predstava i koncert održaće se u Kulturnom centru Zrenjanina a radionice CEKOMA, koje su inače, predviđene da se održavaju tokom trajanja manifestacije odložiće se do narednog sunačnijeg četvrtka.