Biciklistički savez Srbije organizator je 57. Međunarodne trke kroz Srbiju. U susret tome organizovaće se niz PROMOTIVNIH manifestacija za decu u gradovima Srbije. Grad Zrenjanin je domaćin III etape ove tradicionalne manifestacije, gde će biti organizovana manifestacija za decu uz podršku Sportskog saveza grada Zrenjanina.

Dana 18.06.2017. sa početkom u 12:30 časova – okupljanje je u 12, (Trg slobode) biće organizovana manifestacija za decu uz razne aktivnosti na dva točka. Deca će moći da učestvuju u trci guralica (do 4 god), testiranju osnovaca (I-VI razreda) u CAPRIOLO BOXU na bicikl – ergometarima i uživaju u završnoj III etapi karavana 57 Trke kroz Srbiju, pozdrave šampiona i sve učesnike, obezbeđene su i neke nagradice za decu u vidu bicikla za šampiona u test vožnji i guralice za najbržeg početnika.

 

Ovim putem želelimo da pozovemo vaspitače, vaspitačice, učenike, učitelje, nastavnike, roditelje, da budete naši gosti, na druženju na našoj manifestaciji, da zajedno na biciklama dođete i uveličate ovaj događaj. Cilj ove manifestacije je promocija zdravog života na dva točka gde bi želeli da pokrenemo što veći broj ljudi da se bave  biciklizmom  – ističu organizatori.

Okupljanje je u (12.00h na Trgu slobode)

Prijave će se vršiti na licu mesta.