Zrenjanin- Za danas planirani nastavak radova na sanaciji kvara na vodovodnoj mreži na izvorištu, odakle se grad snabdeva vodom, se iz tehničkih razloga odlaže za sutra u isto vreme.

Dežurne ekipe našeg JKP „Vodovod i kanalizacija“ kontrolišu situaciju na terenu pa odlaganje završetka radova neće dovesti do bilo kakvih problema u vodosnabdevanju i ono će biti uredno i stabilno.

Podsećamo da su juče u toku pre podneva naši radnici uz pomoć mehanizacije izvršili hitnu sanaciju dela vodovodne mreže na izvorištu odakle se grad snabdeva vodom i da su na taj način stvoreni uslovi za stabilno snabdevanje grada vodom, što je i bio primarni cilj. Nastavak sanacije kvara je bio planiran za danas od osam časova.

Za vreme jučerašnjih radova došlo je do najavljenih problema u vodosnabdevanju, a slični problemi se očekuje i sutra od momenta započinjanja radova. Sigurno je da će doći do značajnijeg pada pritiska u mreži, u višespratnicama i u obodnim delovima grada može doći i do prekida vodosnabdevanja, a kraći prekidi vodosnabdevanja mogući su tokom izvođenja radova i na teritoriji celog grada.

Planirano je da sutrašnji radovi počnu u 8 časova, a zbog ozbiljnosti kvara i obimnosti posla nezahvalno je davati precizne rokove o trajanju radova, a procene su da bi oni mogli biti završeni oko 13 časova.

Ukoliko dođe do nepredviđenih dešavanja koja će dovesti do pomeranja vremena završetka radova o tome ćemo blagovremeno obavestiti javnost putem našeg sajta, fejsbuk stranice i sredstava javnog informisanja.

Pozivamo sugrađane da preventivno za sutra obezbede dovoljne količine vode za pomenuti period trajanja radova i zahvaljujemo im se na strpljenju i razumevanju-saopštili su iz Službe informisanja i poslovnih komunikacija
JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin.