Sport- U ambijentu sjajne dvorane „Milenijum“ u Vršcu odigrana su dva poslednja kola Omladinske Futsal lige Vojvodine. Ono što su omladinci pokazali pružilo je veliko zodovoljstvo za oko 200 prisutnih gledalaca, pa su veoma često aplauzima nagrađivali poteze budućih futsal asova. Pobednik lige je ekipa KMF „SAS“ iz Zrenjanina. Drugo mesto zauzeli su futsaleri KMF „LETEĆI HOLANĐANIN“ iz Vrbasa, a treće domaćin današnji susreta KMF „FORUM“ iz Vršca.

Po završetku svih utakmica, zamenik komesara za takmičenje Futsal lige Vojvodine gospodin Čočić Sead uručio je pehare za tri prvoplasirane ekipe, diplome za svakog igrača i člana rukovodstva, a poklon loptu za najboljeg igrača uručio je Arđeljan Zoranu iz pobedničke ekipe.

 

KMF „FORUM“ se pokazao kao odličan organizator, pa je na kraju priređeno i „treće poluvreme“ za sve igrače svih ekipa i rukovodstava.
Omladinska Futsal liga Vojvodine je na najbolji način promovisala futsal u Vojvodini i pokazala da je budućnost ovog sporta u Vojvodina sjajna.

Izvor: Fudbalski savez Vojvodine