Sport- Bokserska reprezentacija Srbije uzrasta mladih boksera od  17 do 18 godina predvođena selektorom Milanom Piperskim danas će otputovati na prvenstvo Evrope u Italiji. Muška reprezentacija ide sa 6 boksera kao i sa dve predstavnice u ženskoj konkurenciji, koje je pozvao selektor ženske reprezentacije Marko Tubić, inače one  su članice bokserakog kluba Petrovgrad, a to su  Aleksandra Rapaić i Zorana Nikolić.

Zorana i Saška su ove godine bile prve na jednom od najjačih međunarodnih turnira u Evropi, Kupu nacija koji je okupio 25 država sa više kontinenta.

Kada su seniori BK Petrovgrada u pitanju takođe imamo dvojicu takmičara koji se nalaze na pripremama reprezentacije Srbije u olimpijskom boksu na poziv selektora Tomislava Antelja. To su Nenad Momirski i Sandro Poletan-aktuelni državni prvak i osvajač poslednje zlatne rukavice. Oni se pripremaju za tradicionalni međunarodni turnir „Beogradski Pobednik“ koji se održava u Beogradu od 25. do 28.04.2018 uz direktan tv prenos- istakao je Milan
Piperski.
Takodje sledeći vikend ostatak ekipe mlađih i starijih boksera BK Petrovgrada učestvovaće na kolu regionalne lige u Novom Sadu, koje će voditi Evđenić Srđan i Stevan Čizmić, koji rade kao treneri u BK Petrovgrad pored Milana Piperskog.

Olimpijska škola boksa koja je pokrenuta od strane Bokserskog saveza Srbije je takođe deo BK Petrovgrada i sa zadovoljstvom pozivamo buduće sampione  i šampionke uzrasta od 7 do15 godina da dođu i treniraju BESPLATNO BOKS!Upis je svakog radnog dana od 20h u sali na gradskom stadionu- rekao je Milan Piperski.