Sport- Fudbaleri Vojvodine iz Perleza, u okviru 23. kola Vojvođanske lige „Istok“ ugostili su Crvenu Zvezdu iz Ruskog sela i ostvarili 6 pobedu zaredom u prvenstvu rezultatom 2:1.

Poveli su domaći već u 6. minutu, kada je nakon kornera Čižika najviši u skoku bio  Milanović i glavom pogodio za 1:0.

Minut kasnije zapretili su gosti kada je  Šemić centrirao sa leve strane i pronašao Terzina koji je glavom loptu prebacio preko gola.

U 23. minutu Radišić je odigrao dupli pas sa Milanovićem, ali je njegov šut odbranio golman gostiju Miškov. Poslednja prilika u prvom poluvremenu viđena je kada je Miklić sa 20 metara snažno šutirao, ali je lopta završila tik pored gola ruskoselaca.

Na poluvremenu najmlađi su odigrali utakmicu

U drugom poluvremenu, u 61. minutu, Bartoš je sa 25 metara postigao evrogol za 2:0 i veliko oduševljenje domaćih navijača.

U nastavku kontrolisali su domaći utakmicu, ali su gosti ipak u 88. minutu postigli počasni gol kada je Zečević odlično odreagovao nakon kornera i glavom loptu poslao iza leđa golmana Savića za ispostaviće se konačnih 2:1.

Pogledajte rezultate i tabelu OVDE

FK VOJVODINA 1928: Savić, Ješić, Bogdanović, Bartoš, Kajlajdžija, Milanović, Čizik, Kujundžić, Šušnjar M, Mikić i Radišić. Zamenici igrača: Bačko, Šušnjar A, Pešić, Knežević, Kozić, Malbaški i Pavlović.

FK CRVENA ZVEZDA (RS): Miškov, Mirkonj, Reljić, Šemić, Novković, Popeskov, Terzin, Zečević Marko, Čubrilo, Kresoja i Bajić. Zamenici igrača: Sikimić, Rosić, Zečević Miloš, Berbakov, Knežević i Kovačević.