Sport- Fudbaleri Radničkog u sredu, 30. maja,  ugostili su amatersku selekciju Vojvodine i odigrali prijateljsku utakmicu koja je obilovala lepim potezima i fer plej igri na obe strane. Fudbaleri selekcije Vojvodine ostvarili su pobedu rezultatom 3:1 i ovo je bila odlična provera selekcije pred kvalifikacioni turnir za regionalni kup UEFA, koji će se održati na Zlatiboru 5. i 6. juna.

 

Fudbaleri selekcije Vojvodine poveli su već u 2. minutu golom  Sekulića, Dučić u 18. minutu šalje odličan pas za Krstinića, koji u šesnaestercu dribla igrača odbrane gostiju i postiže gol za izjednačenje.

 

 

Na samom startu drugog poluvremena u 48. minutu, odbijena lopta dolazi do Miličkovića koji sa 5 metara rutinski pogađa i dovodi selekciju Vojvodine do vođstva. Kovačević u 87. minutu postiže gol i postavlja  konačan rezultat 3:1.

U okviru pripremnih mečeva pred turnir u Zlatiboru ugostili smo amatersku selekciju Vojvodine, izašli smo u susret selekciji, pre svega mom velikom prijatelju i selektoru ove selekcije Aleksandru Stojanoviću. Drago mi je što smo u prilici da odigramo ovakav meč, mi smo mlada ekipa koja je željna ovakvih utakmica, tako da smo se na obostrano zadovoljstvo lako dogovorili, a zadovoljstvo je  još veće, jer su naša dva igrača  članovi ove selekcije, to su Grbić i Jovanov i želim da napomenem da sam danas pozvao igrače iz mlađih selekcija da nastupaju i ulepšaju ovaj događaj- istakao je sportski direktor Darko Tošić.

 

 

FK Radnički Zrenjanin: Radović Nermanja, Bjelica Nikola, Kiš Robert, Krstinić Nikola, Radosavljević Predrag, Matić Žarko Milivojev Miljan, Lisičić Vuković Stefan, Šemić Zoran, Šarenac Mi9le i Zakić Miloš. U igru su još ulazili:Rudan, Petrov, Dučić, Knežević, Blažić, Milin, Malek i Kondić.

Amaterska selekcija Vojvodine: Živkov Marko,  Runjaić Saša, Veličković Božidar, Jovanović Darko, Cvjetinović Slavko, Mirkov Aleksandar, Kovačević Mladen, Gudan Mario, Grbić Nikola, Dašić Dragan i Sekulić Stefan. Zamenici igrača: Katanić Branislav, Jovanov Bogdan, Miličković Miloš, Pokrajac Aleksa, Bursać Nenad i Tresiglavić Nemanja.