Zrenjanin- Manifestacijom „Zrenjaninsko leto na Peskari 2018“ danas je otvorena  sezona na ovom poznatom zrenjaninskom kupalištu.

 

Posetioci su danas imali priliku da uživaju u avioakrobacijama, padobranskim skokom instruktora padobranstva Stevana Miletića u organizaciji Tandem skok, igrama Plesnog studija Free dance i vrhunskom adrenalinu -H2O vožnji skuterima Moto Jet.

 

U naredna tri dana, okviru manifestacije „Zrenjaninsko leto na Peskari 2018“, posetici će moći da uživaju u  besplatnoj školi skutera „Aquabike“. Kroz besplatnu Akvabajk školu deca uzrasta od 13 do 18 godina će imati priliku da, u periodu od 11 do 16 časova, nauče osnovne tehnike u vožnji skutera.

-Danas nas vreme nije poslužilo, ali nas neće sprečiti da narednih dana kada se prolepša, posetimo naše kupalište. Mnogo sporstkih-kulturnih i zabavnih sadržaja smo pripremili za ovu kupališnu sezonu na Peskari- rekao je Simo Salapura pomoćnim gradonačelnika i pozvao sve građane da dodju i uživaju na Peskari.

  

-Pripremili smo bogat sadržaj za ovu kupališnu sezonu kako bi privukli veliki broj posetilaca. Proširili smo plažu za nekih 100 metara, imamo nove mobilijare, novu talpu, suncobrane, nove barove i zaista dobre uslove da ovo leto bude prelepo- rekao je Zoran Ljubotina direktor Turističke organizacije grada Zrenjanina.