Zrenjanin- U subotu, 30. juna sa početkom u 20 časova, u okviru manifestacije „Banatska bajka – Leto u Gradskoj bašti“ nastupiće pijanista Marko Pejčić. Ulaz je besplatan.


Ukoliko želite opuštenu atmosferu uz harmonične zvuke klavira, koji će Vaše goste i Vas sprovesti od buržujskih salona romantičara, preko Broadway-a do Chmps Elysees-a i zaleđenog Crvenog trga, subotnje muzičko veče u Gradskoj bašti je pravi izbor za Vas.

Marko Pejčić, diplomirani muzičar i pijanista, solista i član duo sastava koji čine violina i klavir, nastupa u okviru otmenih koktela, zabava i bar piano programa. Repertoar koji izvodi sastavljan je od pažljivo odabranih, a prepoznatljivih numera klasične, filmske, jazz i pop muzike, u koji se ubrajaju svetski poznata imena kompozitora i izvođača: F. Schubert, W. A. Mozart, L. Van Beethoven, H. Mancini, R. Clayderman, F. Sinatra, L. Armstrong, L. Pavaroti, Eartha Kitt, Ray Charles i mnogi drugi. Od 2010. godine nastupa u poznatim evropskim hotelima, odakle imam sjajne kritike i preporuke.