Politika- U petak,29.06.2018. godine, u multimedijalnoj sali hotela „Vojvodina“, održana je druga Izborna skupstina Foruma zena GrO SPS Zrenjanin. Za predsednicu izabrana je Željka Milošević, dipl.profesor informatike i master ekonomije. Za potpredsednice izabrane su Anđa Deurić, ekonomista, Tanja Vuletic, medicinska sestra i prim. dr Eleonora Marjanovic specijalista dečije i preventivne stomatologije.

 

Pored predsednice i potpredsednica Foruma žena, izabrano je i 11 članica predsedništva. Ispred GrO SPS Zrenjanin obratio se potpredsednik GrO SPS Zrenjanin, dr Dragan Tošić, koji je pohvalio rad Foruma žena i istakao da isti ima punu podršku kako predsednika GrO Željka Malušića, tako i članova Gro i omladine.

 

Skup je pozdravila predsednica Foruma žena SPS u Vojvodini Aleksandra Đanković. U ime rukovodstva Foruma žena Srbije prisutnima se obratila sekretarka Foruma žena, narodna poslanica Snežana Paunović.

Izbornoj skupstini prisustvovale su potpredsednica Foruma zena SPS u Vojvodini Jelena Lopusina, sekretarka Svetlana Babic i članica predsednistva Vesna Dragojerac, kao i Državni sekretar u Vladi Srbije, Zoran Kasalović, član Predsedništva SPS Branko Ćurčić i potpredsednik GrO SPS Novi Sad prim.dr Veselin Bojat.