Danas je u Kulturnom centru Zrenjanina  održano veliko finale dečjeg kviza „Ko će bolje, ko će pre?“.  Takmičile su se ekipe vrtića „Leptirić“, „Crvenkapa“, „Dečja radost“ i „Biberče“.

Prvu mesto je osvojio vrtić „Leptirić“, drugo – vrtić „Crvenkapa“ a treće mesto sa istim brojem bodova podelili su vrtić „Dečja radost“ i „Biberče“.  Organizatori ovog kviza za predškolce su Predškolska ustanova i Kulturni centar Zrenjanina a sponzori:

KompanijaAgrodukat – koja je dodelila prvu nagradu u vidu rančeva svim članovima prvonagrađene ekipe. Drugu nagradu dodelila je Igraonica Čarolija u vidu vaučera za aktivno druženje u igraonici, a dve treće nagrade – sportski dan, za trećeplasirane vrtiće, dodelio je  Sportski centar Bambi. Nagrade za publiku, svakog dana dodeljivao je  Iron –  firma koja se bavi proizvodnjom i prodajom sportske opreme i rekvizita, a poslednjeg takmičarskog dana nagrade za publiku dodelio je i Sporstki centar Bambi.

 

Kviz je namenjen deci predškolskog uzrasta,  edukativnog je  i zabavnog  karaktera  a osmišljen je sa ciljem da se na jedan veseo i zabavan način, kroz igru, prezentujuvaspitno-obrazovne aktivnosti vaspitača i dece.