Politika- Protestna šetnja koja se organizuje po celoj Srbiji održaće se ove nedelje po osmi put u Zrenjaninu, a sve sa ciljem da Srbija postane uređena država, u kojoj institucije rade svoj posao, mediji objektivno izveštavaju, a građani dostojanstveno žive.

Organizacioni tim protesta poziva sve građane Zrenjanina da im se pridruže u ovoj borbi i na osmoj protestnoj šetnji u Zrenjaninu koja je zakazana za četvrtak, 21. mart, u 18 časova, u centaru Zrenjanina, ispred nekadašnje Robne kuće Beograd.

Na protestu će govoriti: Miroslav Vasin (pokrajinski poslanik Demokratske stranke), Dragan Đilas (jedan od lidera Saveza za Srbiju), Boško Obradović (predsednik Dveri), Nikola Jovanović (potpredsednik Narodne stranke), Dejan Bulatović (Predsednik ZEP – Zeleni) i Željko Veselinović (predsednik USS Sloga), a glavna tema biće nedavna (politička) hapšenja i ispit pred kojim se nalaze već krhke institucije Republike Srbije. Uhapšeni Zrenjaninci sinoć su konačno pušteni da se brane sa slobode, ali naša borba za pristojnu Srbiju, slobodne medije i nezavisne institucije tek je počela. 

 

Organizacioni tim protesta