Zrenjanin- Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić sa saradnicima obišao je danas radove na asfaltiranju ulice u naselju „Dolja-Crni šor“popularno zvanom „Dudara“.

Stanovnici ovog naselja zahvalili su se gradonačelniku i gradu Zrenjaninu na radovima u njihovom naselju i izrazili nadu da će imati mogućnost da legalizuju svoje kuće.

 

„Mnogo ulažemo u putnu infrastrukturu u Zrenjaninu, saniramo oštećen kolovoz. Ovde je posebno bitno, jer iz ovog naselja 200 mališana ide u školu, a uslovi za život bili su izuzetno loši. Zadovoljan sam što smo uspeli da napravimo asfalt i staze. Dogovorili smo da očistimo obalu Begeja koja je zatrpana smećem, to ćemo srediti i staviti ogradu prema reci da bi i mališani bili bezbedni. Siguran sam da će biti mnogo bolji uslovi za život u ovom naselju od danas pa nadalje i naravno da ću gledati da pomognem ovim ljudima i našim komšijama da legalizuju svoje objekte.

U naselju „Dolja -Crni šor“ popularno zvanom „Dudara“ biće asfaltirano oko 800 metara puta, izvođač radova  je firma Saša inžinjering, a vrednost investicije je 12 miliona dinara.