Zrenjanin- Radnici JKP „Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin  konstantno rade na uređenju grada kako bi sugrađanima i posetiocima na vreme obezbedili prijatan boravak tokom leta.

  

Sadnja sezonskog cveća u lejama je završena. Pažljivim odabirom vrsta i boje cveta, kao i lokacijama na kojima se sadilo sezonsko cveće i njegovim redovnim održavanjem, „Čistoća“ se trudi da Zrenjanincima ulepša svaki novi dan i šetnju kroz grad.

„Sve zelene površine, bez obzira na njihovu veličinu su svakako doprinos zdravijem i lepšem životu. Ekipe JKP „Čistoća i zelenilo“ tokom ove nedelje radile su na uređenju ulice Petra Drapšina, naselja Duvanika, Bagljaš, a u naseljima 4.juli i Zeleno Polje pored košenja zelenih površina orezivale su se grane na  stablima. Takođe, uređivale su se zelene površine u parku Titov Gaj, Beogradskoj ulici, na jezeru kod Žitoprodukta, Centralnom i Temišvarskom groblju, dečijem igralištu koje se nalazi u ulici Kumanovskog odreda i druge, cvetne leje i zelene površine u krugu gradske kuće i dr. Mini divlje deponije koje predstavljaju konstantan problem uklonjene su sa površina u ulici Cara Dušana, ispred ulaza kod Gradskog bazena, naseljima Bagljaš i 4.juli, kao i na drugim gde su bile. Danas će radnici „Čistoće“ uređivati zelene površine u parku Mladosti, na Motelu, Temišvarskom groblju, kod marketa Maksi i ispred DDOR na Novoj pijaci. Naši čistači rade 24 časa svaki dan. Prazne korpe za odlaganje smeća i čiste površine u centru grada“, rekla je Danijela Tančić PR JKP „Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin.