Zrenjanin- Nakon što je na telefone kol-centra Grada Zrenjanina stiglo više desetina poziva naših najstarijih sugrađana kojima je potrebno i žele da im neko iz banke podigne penziju, i nakon jučerašnjih instrukcija Narodne banke Srbije, Komunalna milicija u Zrenjaninu, u saradnji s Gradskom upravom i Kabinetom gradonačelnika, počela je danas da obilazi penzionere i njeni pripadnici baviće se tim poslom koliko bude potrebno.

Komunalni milicajci upoznaće penzionere u njihovim domovima s neophodnom procedurom u vezi sa podizanjem penzija i ispunjavanjem Punomoćja za podizanje sredstava, a filijale banaka u Zrenjaninu takođe su upoznate o načinu privremene isplate penzija.

Gradska uprava saopštava i ujedno obaveštava građane da isključivo pripadnici Komunalne milicije Zrenjanin imaju zaduženja da podižu i nose novac penzionerima i da niko drugi nije ovlašćen za taj posao od strane Grada Zrenjanina. Sugrađani koji žele da koriste ovakvu mogućnost podizanja penzija moraju se prethodno javiti na neki od telefona kol-centra Grada Zrenjanina.