Objekat „Dunavske Terase“ u istoimenom beogradskom naselju u opštini Palilula u Beogradu, otvoren je u petak, 21. avgusta u 9h. Brojni budući potrošači okupili su se ispred ulaza u objekat, potvrđujući na taj način veliko interesovanje za našu ponudu i asortiman.

Ovaj urbani market obuhvata oko 220 kvadratnih metara prostora, opremljen je po savremenim standardima i nudi brzu i laku kupovinu sa asortimanom namirnica koje zadovoljavaju svakodnevne potrebe.

Objekat se nalazi na adresi Vojvode Micka Krstića 14 i za potrošače je otvoren od ponedeljka do subote od 07:30h – 21:00h i nedeljom od 08:00h – 21:00h.

„O brzoj i kvalitetnoj usluzi brinuće se dvanaest novozaposlenih koleginica i kolega. U skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije, i u ovom, kao i u svim ostalim Gomex marketima širom zemlje, sprovedene su i primenjuju se sve mere zaštite zdravlja potrošača i zaposlenih. Svi potrošači su imali mogućnost da potpuno besplatno dobiju svoju loyalty karticu Kasicu Brojalicu pomoću koje sakupljaju “keširiće” i ostvaruju dodatne popuste. Na dan otvaranja za kupce su obezbeđeni i prigodni pokloni“, navodi se u saopštenju kompanije Gomex.