Strelac jedinog gola Marko Kovačević

Sport- Fudbaleri Radničkog na domaćem terenu  u banatskom derbiju pobedili su Vojvodinu iz Perleza minimalnim rezultatom 1-0.

U 15 minutu Perležani dolaze do prve ozbiljne šanse na meču, kada je Šušnjar dodao Jeftiću koji sa 16 metara upućuje šut, ali na sreću crveno-crnih pogađa stativu Radovića. Bačvanski u 21 minutu izvodi slobodan udarac za domaće sa 25 metara odlično šutira, ali golman Magda sigurno interveniše. Do kraja poluvremena imali su blagu inicijativu fudbaleri Radničkog ali bez golova 0:0.

Nakon faula Kneževića nad Krstinićem u 57. minutu sudija Tanović pokazao je na belu tačku. Penal izvodi Kovačević i pogađa za vođstvo Radničkog.

FK Radnički:Radović, Ćušić, Bjeluca, Jovanov, Krstinić, Čigoja, Kovačević, Bačvanski, Dučić, Gailović i Matić. Zamenici igraća: Bačko, Vukoje, Lisičić,Mijatović, Kozlovački, Krstin i Bajat.

FK Vojvodina Perlez : Magda, Banč, Šušnjar, Ješić, Džajski,  Jeftić, Popov, Knežević O., Kajlajdžija, Živanov i Šišnjar. Zamenici igrača: Rađemović, Milenković, Nedeljkov , Ružin, Knežević M., Pešić i Pilipović.