Zrenjanin- Pogledajte program Kulturnog centra Zrenjanina do 24. decembra 2020. godine:

Otvaranje Likovnog salona 30X30

 

U četvrtak, 17. decembra u Kulturnom centru Zrenjanina  otvara se XV Likovni salon 30X30.  Program otvaranja počinje u 12h na FB stranici Kulturnog  centra.

U okviru likovnog salona predstaviće se radovi najuspešnijih učesnika ovogodišnjeg Likovnog konkursa 30X30 koji  je u septembru, ove godine, raspisao Kulturni centar Zrenjanina u saradnji sa autorom projekta mr Milutinom Mićićem.  U okviru ceremonije svečanog otvaranja proglasiće se i najuspešniji učesnici konkursa – dobitnici nagrada. Otvaranje će se prenositi uživo, kao što smo već i naveli, na FB stranici Kulturnog centra a sam program organizuje se u skladu sa propisanim epidemiološkim merama.  

Likovni salon biće otvoren do kraja decembra 2020. a nakon toga gostovaće u Novom Sadu, Pančevu, Beogradu i Sremskoj Mitrovici.

 

Saopštenje žirija i imena učesnika konkursa, likovnih umetnika,  čiji će radovi biti izloženi na ovogodišnjem  salonu 30X30  možete pročitati OVDE.

 

 DEČJI PROGRAM

  • Onlajn radionice
  • – Svake subote na FB stranici KCZR

U toku decembra nastavljamo sa onlajn dečjim programom Kulturnog centra u okviru kojeg  se svake subote održavaju radionice koje publika može da prati na našoj FB stranici. Radionice počinju u 10 časova a u subotu, 19. decembra zakazane su sledeće radionice koje će se  realizovati  prema sledećem rasporedu:

– Čitanjac sa bibliotekarima
– Persu kutak za zdrav trenutak
– Iron sportski izazov

 

O programu

Kreativne radionice otvaraju mogućnost da deca zajedno sa roditeljima saznaju mnogo  korisnih saveta o porodičnim odnosima, komunikaciji, zdravom načinu života, ishrane i o sportskim aktivnostima koje su veoma važne za razvoj deteta.

  • Radionice počinju svake subote u 10h na FB stranici Kulturnog centra.
  • U toku trajanja onlajn dečjeg programa predviđeno je da neki od učesnika ukoliko žele,  snime svoj  video zapis na osnovu datih uputstava i učestvuju u nagradnoj igri u kojoj najuspešnije očekuju vredne nagrade. Video prilozi  šalju se na e-mail: nikoleta@kczr.org

 

 

 

 U toku Književni konkurs

  • Otvoren do 31. 12. 2020.

 

KNJIŽEVNI KONKURS “SLOBODNA TEMA 2020.”

  • Za neobjavljene pesme i priče

Kulturni centar Zrenjanina i IP Media023 u saradnji sa Turističkom organizacijom grada Zrenjanina raspisao je književni konkurs pod nazivom „Slobodna tema 2020.“ za neobjavljene pesme i priče. Konkurs je otvoren do 31. decembra. Radovi se šalju na email kczr@kczr.org a najuspešnije učesnike očekuju nagrade.

Sve potrebne informacije o konkursu pogledajte na OVDE i www.kczr.org

 

Organizator zadržava pravo izmene programa.

 

 Podsetnik

  • Programi se organizuju poštujući sve propisane i predviđene mere zaštite zbog prisustva virusa Covid-19.

 

  • Obavezno je nošenje maski u svim zatvorenim i otvorenim prostorima prilikom organizacije programa, ograničen broj prisutne publike, propisana dezinfekcija i držanje fizičke distance. Unapred Vam se zahvaljujemo na poštovanju navedenih mera prilikom dolaska u Kulturni centar Zrenjanina.

 

Kulturni centar Zrenjanina otvoren je za posetioce, publiku i korisnike prostora svakog radnog dana do 17 časova.