POLITIČKI MARKETING 2022- Srpska napredna stranka održala je večeras završnu konvenciju pred prepunom salom Doma kulture u Sečnju.

Predizbornom skupu prisustvovali su funkcioneri Srpske napredne stranke, kao i brojne ličnosti iz kulturnog, sportskog i javnog života opštine Sečanj.

Na samom početku predstvljeni su odbornički kandidati. 

Na konvenciji su govorili prvi na listi SNS u Sečnju Nebojša Meljanac, član glavnog odbora  SNS i član izvršnog odbora SNS Goran Đaković, vicešampionka sveta u para tekvondu  Violeta Todorović, kao i poljoprivrednik iz Krajišnika  Milan Grubor.

Vicešampionka sveta u paratekvondu  Violeta Todorović

„Nemamo mi potrebu ovde da se vama formalno obraćamo, jer svi se mi lično poznajemo. Iza mene je tim ljudi koji hoće da radi, što je za našu opštinu najvažnije, a tek smo počeli. Ja nisam čovek iz politike, ali sam u ovo ušao čistog srca i čistog obraza. Ušao sam sa željom da pomognem našem predsedniku Aleksandru Vučiću, da pomognem da naša opština bude mnogo bolje mesto za život. Ja dolazim iz sveta sporta, a u sportu su rezultati najvažniji, zato hajde da ih ostvarimo. Imamo mnogo mogućnosti, a namera Srpske nepredne stranke i našeg predsednika Aleksandra Vučića jeste da se sve te mogućnosti iskoriste na pravi način. Da bude bolje mladima, moraju nam oni sami nomoći, moraju nam reći šta im je potrebno, a onda se i uključiti u naš rad. Poljoprivrednici moraju da nam kažu šta da se uradi za njih. Penzioneri moraju znati da na nas mogu da računaju, da mogu da nam se obrate. Angažovaćemo stručnjake, pozvaćemo naše mlade obrazovane i koristićemo fondove da bismo poboljšali našu sredinu. Mi ovo ne možemo sami, pomognite nam svi vi, morate doći i reći šta je problem u vašem selu, vrata opštinskih i  vaših mesnih zajednica će vam biti uvek otvorena. Bilo je grešaka i iz njih smo učili, sada svom snagom idemo napred da sve ispravimo“, istakao je Nebojša Meljanac i pozvao sugrađane da u nedelju, 3. aprila, izađu na izbore  i zaokruže broj 1 za napredak opštine Sečanj i broj 6 za mir i stabilnost.