Sport- Naftagas iz Elemira je nakon pobede nad Begejom iz Žitišta od 1:0, u okviru  27. kola Vojvođanskog Istoka, pred oko  400 gledalaca overio plasman u viši rang- Srpsku ligu grupa „Vojvodina“.

Prvu priliku u 17. minutu imali su gosti kada je Novak dugom loptom uposlio Vlaučina, koji je desno iskosa uputio udarac, ali je golman domaćih Galin sigurno intervenisao. Nedugo zatim na centaršut Vidića, Tadić je glavom poslao loptu tik pored gola.

Foto: Strelac jedinog pogotka Vladimir Stepanov u duelu sa Ilijom Lisicom

U 44. minutu igrač gostiju Nikolić igra rukom u šesnaestercu, sudija Šuljagić pokazuje na belu tačku. Penal izvodi Stepanov i pogađa za 1:0.

Prvi šut u drugom poluvremenu uputio je Milivojev  sa 20 metara, ali je lopta završila iznad prečke gostiju. Petrov  u 78. minutu petom proigrava Milivojeva koji sa 12 metara snažno šutira, ali golman gostiju Trivunović odlično interveniše. Imali su gosti odličnu priliku u 87. minutu nakon slobodnog udarca Grbića sa 20 metara, ali je mladi Galin odličnom paradom spasao siguran pogodak. Elemirci su nakon poslednjeg zvižduka sudije Šuljagića  zajedno sa publikom i upravom kluba proslavili plasman u viši rang.

Pogledajte rezultate odigranih utakmica, kao i tabelu OVDE

FK NAFTAGAS Elemir: Galin, Grbić, Grban, Popov, Stepanov, Vukoje, Samardžić, Vidić, Bjelica, Kozlovački i Tadić. Zamenici igrača: Petrov, Stanković, Milivojev, Dabić, Jankov, Kanđa i Jelača. Trener: Vladimir Grbušić.

Ekipa Begeja

OFK BEGEJ: Trivunović, Magda, Erdeljan, Umićević, Grbić, Novak, Nikolić, Vlaučin, Kosović, Lisica i Novak. Zamenici igrača: Dorožan, Miholjčić, Rapaić, Đukić, Miljuš, Buratović i Rodić. Trener: Marko Guteša