Sport- Za vikend na Ohridu je održana Međunarodna Ilindenska regata u organizaciji kajakaškog kluba Strmec, učešće je uzelo 9 klubova iz Makedonije, Poljske i Srbije. Kajak klub Begej je nastupao sa osam takmičara u četiri kategorije, mlađi pioniri gde je Marko Lakatuš  ubedljivom pobedom osvojio zlatnu medalju.

Kod pionira gde su učestvovali Radovan Ramljaski koji je pobedio u trci kvalifikacija, kao i  u finalnoj trci gde je  osvojio zlatnu medalju, dok je Marko Gojgolović zauzeo drugo mesto u kavifikacijama i treće u  finalnoj trci. Kod pionira učestvovao je i Nemanja Vlatković koji se u toku finalne trke prvrnuo i time završio trku.
U konkurenciji kadeta su isto držane kvalifikacione trke, u obe grupe pobedili su Stefan Trubajić u prvoj i Stevan Bojanić u drugoj, dok su drugo mesto zauzeli takmičari iz Poljske u izuzetno  zanimljivoj finalnoj trci između naših takmičara Stevana Bojanića i Stefana Trubajića i dva Poljaka takmičara. Stevan Bojanić je zauzeo drugo mesto iza Poljskog takmičara sa jedne strane i drugog Poljskog takmičara iza sebe osvojio srebrnu medalju, dok se  Stefan Trubajić nije baš snašao u finalnoj trci i zauzeo 4.mesto. U istoj trci učestvovao je i Jovan Popov koji je u finalnoj trci zauzeo 6.mesto.
U finamnoj trci Juniora, Luka Kojić zauzeo je treće mesto i bronzu iza takmičara  iz Poljske i domaćeg takmičara iz Ohrida.
Kao nagrada za odlične pojedinačne rezultate, osvojen je pehar za drugo mesto u ekipnom plasmanu.
Treba istaći da smo na Ohrid otišli posle četiri godine posta, cilj je bio da se deo takmičarske ekipe oproba i na ovakvom takmičenju gde već goidinama učestvuje selekcija Poljske sa odličnim takmičarima. Zahvaljujemo se domaćinu i selektoru Makedonske reprezentacije u kajaku sprint Radovanu Poposkom koji je ovoga puta bio sjajan domaćin- istakli su iz KK Begej.
Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Grada Zrenjanina, koji je dodelio sredstva za realizaciju projekta „Internet kao glavni izvor informisanja kod mladih u Zrenjaninu“.