Foto: Screenshot Youtube/ Karta za raj

Zrenjanin- Portal ZRklik i Kulturni centar Zrenjanina poklanjaju 2X2 karte za po jedan od dva filma koji će biti prikazani u bioskopu Kulturnog centra.

Da biste učestvovali potrebno je da, ukoliko to do sada niste učinili, lajkujete Facebook stranicu portala ZRklik, a zatim da ovaj tekst podelite sa našeg na vaš Facebook profil pod opcijom javno (public)  i u komentaru napišite koji film želite da gledate film.

U narednom periodu, krajem vikenda, u nedelju, 12. februara u okviru filmskog matinea posetioci mogu da pogledaju dečju animiranu avanturu „Pevajmo 2″ sa spektakularnim pesmama i poznatom ekipom animiranih likova izvođača velikih muzičkih hitova. Projekcija počinje u 11 časova. U večernjem terminu od 20 časova u susret Danu zaljubljenih prikazuje se romatična komedija «Karta za raj» sa Džordžom Klunijem i Džulijom Roberts u glavnim ulogama.

 

FILMSKI MATINE

FILM „PEVAJMO 2″

U okviru filmskog matinea u nedelju. 12. februara u 11 časova u bioskopu Kulturnog centra prikazuje se dečja animirana avantura «Pevajmo 2». Karte se prodaju po ceni od 250 dinara na biletarnici Kulturnog centra radnim danima od 10 do 12 i od 18 do 20 časova i pre početka projekcije.

„Novo filmsko poglavlje u sjajnoj animiranoj franšizi kompanije Illumination stiže sa velikim snovima i spektakularnim hit pesmama, dok se uvek optimistična koala, Baster Mun i njegova ekipa izvođača pripremaju za svoj najblistaviji scenski performans do sada, koji se dešava u svetskoj prestonici zabave. Postoji samo jedna poteškoća: prvo moraju da nagovore najzabavniju rok zvezdu na svetu – koju glumi globalna muzička ikona Bono, po prvi put u animiranom filmu – da im se pridruži.

Baster je pretvorio je Novo munovo pozorište u lokalno hit mesto, ali on ima veće ambicije: debitovanje nove predstave u pozorištu Kristal Tauer u glamuroznom Redšor Sitiju. Ali bez ikakvih poslovnih veza, Baster i njegova glumačka ekipa koju čine umorna majka svinja Rozita, rokerka Eš, gorila Džoni, stidljiva slonica Mina i naravno svinjski provokator Ginter moraju se ušunjati u svetski poznate kancelarije Kristal Entertejmenta, kojima upravlja nemilosrdni mogul – vuk Džimi Kristal. U očajničkom pokušaju da privuče pažnju gospodina Kristala, Ginter spontano iznosi nečuvenu ideju koja Bastera brzo obuzima, obećavajući da će u njihovom novom šouu glumiti legenda roka lav Klej Kalovej (Bono). Problem je što Baster nikada nije upoznao Kleja, umetnika koji se sklonio od sveta pre više od 10 godina nakon gubitka supruge. Još gore, Baster nije prozreo da je gospodin Kristal egocentrični gangster koji bi radije nekoga bacio s krova zgrade nego da trpi laži. Dok Ganter pomaže Basteru da ostvari san o pozorišnom remek-delu izvan ovog sveta, pritisku (i zlokobnim pretnjama) G. Kristala, Roziti uzimaju glavnu ulogu u šouu i daju je razmaženoj ćerki gospodina Kristala, Porši. Očajnički želeći da spasi predstavu i svoj život, Baster kreće u potragu za pronalaženjem Kleja i nagovara ga da se vrati na scenu. Ono što započinje kao san o velikom uspehu, postaje emotivni podsetnik na moć muzike koja leči i najslomljenija srca.“

 

Režija sinhronizacije: Dragan Vujić Vujke

Uloge: Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Scarlett Johansson, Taron Egerton, Tori Kelly, Nick Kroll, Bobby Cannavale, Halsey, Pharrell Williams, Letitia Wright, Eric Andre, Chelsea Peretti i Bono

Glasovi sinhronizacija: Slobodan Stefanović, Dragan Vujić Vujke, Iva Manojlović, Milan Antonić, Predrag Damnjanović, Marko Marković, Dragana Milošević, Paulina Manov, Anja Mit, Marko Stojanović Louis, Lako Nikolić, Đurđina Radić, Milan Tubić, Nikola Nemešević, Dubravko Jovanović, Iva Štrljić, Aleksandar Gligorić, Duđica Novaković, Kristina Jovanović i Nebojša Ljubišić.

Scenario: Garth Jennings

Trejler https://youtu.be/41buiywi2EI

 

IGRANI FILMOVI

FILM «KARTA ZA RAJ»

 

U susret Danu zaljubljenih u bioskopu Kulturnog centra u nedelju, 12. februara sa početkom u 20 ćasova prikazuje se romatična komedija «Karta za raj» sa Džordžom Klunijem i Džulijom Roberts u glavnim ulogama.

«Dobitnici Oskara Džordž Kluni ((George Clooney) i Džulija Roberts (Julia Roberts) ponovo se udružuju na velikom platnu kao bivši partneri koji se nalaze na zajedničkoj misiji da spreče svoju zaljubljenu ćerku da ne napravi istu grešku koju su i oni sami nekada napravili.Studiji Working Title, Smokehouse Pictures i Red Om Films, predstavljaju nam film „Karta za raj“, romantičnu komediju o slatkom iznenađenju koje donosi druga šansa.»

Režija: Ol Parker

Trejler https://youtu.be/WwZC8JHibT4

 

Karte se prodaju po ceni od 250 dinara na biletarnici Kulturnog centra radnim danima od 10 do 12 i od 18 do 20 časova i pre početka projekcije.