Sport- Rukometaši Proletera, u nastavku prvensta u Arkus ligi, ugostli su jesenjeg prvaka, ekipu Vojvodine i pred domaćom publikim u Kristalnoj dvorani doživeli poraz rezultatom 28:34 (16:19).

Dobro su otvorili utakmicu rukometaši Proletera i do 25. minuta igrali egal sa Vojvodinom, da bi gosti u zadnjih 5.  minuta napravili 3 gola razlike u svoju korist.

U drugom poluvremenu konstantno je Vojvodina držala prednost, u nekim momentima otišla i na plus 6, ali ipak privela utakmicu kraju na 4 gola razlike i zasluženo slavila rezultatom 28:34.

Za najboljeg igrača utakmice proglašen je Pukhouski Baris, rukometaš Vojvodine koji je ujedno bio najefikasniji na meču sa 7 pogodaka kao i njegov saigrač Milić Milan.

Što se igrača Proletera tiče najefikasniji bio je Pavlović Lazar sa 7 pogodaka, a sledio ga je Krivošija Predrag sa 5 postignutih golova.

Rezultate i tabelu pogledajte OVDE

U sledećem kolu Proleter, 11. febuara, dočekuje ekipu Metaloplastike iz Šapca.

RK Proleter: Stiljkovski, Karlaš 3, Pavlović 7, Skuban 3, Rudić 3, Popović 1, Breti, Terzić, Krivošija 5, Sovrlić,  Pavlović 2, Barjaktarović 3, Kereši, Vukadinović 1, Kovačević U., Kovačević M.

RK Vojvodina: Lučin, Vasić 2, Milić S., Milić M. 7, Mašić 1, Ocvirk 1, Vukovljak, Milenković, Pušica 3, Arsenić, Rađenović 6, Pešić 2, Tomić, Kurteš, Grozdanić 5, Pukhouski 7.