Danas je Gradski odbor Socijalističke partije Srbije u Zrenjaninu imao čast da ugosti Ministra Vlade Republike Srbije Đorđa Milićevića, savetnika ministra Zorana Anđelkovića, savetnika u ministarstvu Justinu Pupin Košćal, koji su sa svojim saradnicima bili u službenoj poseti gradu Zrenjaninu.


Tokom radnog sastanka u sedištu stranke ministar Đorđe Milićević je sa rukovodstvom i funkcionerima Gradskog odbora SPS Zrenjanin razgovarao o ključnim pitanjima koja se tiču trenutne političke situacije u državi, kao i o aktivnostima stranke, koje su planirane da se sprovedu u narednom periodu.

Gradski odbor Socijalističke partije Srbije u Zrenjaninu, na čelu sa predsednikom Željkom Malušićem, pruža punu podršku politici koju sprovodi rukovodstvo Socijalističke partija Srbije.

„Ova poseta predstavlja pozitivan korak u nastavku saradnje i jačanju veza između rukovodstva Socijalističke partije Srbije i Gradskog odbora u Zrenjaninu, što će omogućiti da se efikasnije rešavaju društvena pitanja i ostvare politički ciljevi u interesu građana Zrenjanina“, ističu iz GrO SPS Zrenjanin.

Ministar bez portfelja u Vladi Republike Srbije Đorđe Milićević, zadužen za koordinaciju aktivnosti i mera u oblasti odnosa s dijasporom, pre posete GrO SPS Zrenjanin posetio je i gradonačelnika Sima Salapuru i njegove saradnike upoznao sa planovima i projektima Ministarstva.